ΤΟΠΙΚΑ: “Βροχή” προτάσεων

1:47 μ.μ. | = 0 | ΤΟΠΙΚΑ |Ο ακέραιος χαρακτήρας του και η ψυχή που καταθέτει μέσα στο γήπεδο με οποιαδήποτε ομάδα κι αν αγωνίζεται είναι κάποια από τα στοιχεία που έχουν καθιερώσει τον Στέργιο Μυτιληνού και πάλι, περιζήτητο σε πολλές ομάδες του Αιγαίου που θα ήθελαν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους και να ενισχυθούν.

Ξεκινώντας από την Ικαρία, αγαπήθηκε περισσότερο από κάθε άλλο στο νησί, αφού από το 2006 κατέκτησε με τον Ίκαρο 5 συνεχόμενα πρωταθλήματα και κύπελλα με μέσο όρο κοντά στους 40 πόντους κάθε χρόνο. Στη συνέχεια μετακόμισε στη γειτονική Σάμο με τον Πολυκράτη όπου παρέμεινε δυο σεζόν, κατέκτησε πρωτάθλημα και άνοδο, κρατώντας κυριολεκτικά μόνος του την ομάδα στη Γ’ Εθνικη τη δεύτερη του χρονιά, έπειτα από μια εκπληκτική και αξιοζήλευτη μπασκετική σεζόν (μέσο όρο ανά παιχνίδι 17 πόντους και 6η θέση στους σκόρερ στον 2ο Όμιλο Νότου). Έπειτα οι επιτυχίες και οι “κούπες” συνεχίστηκαν με τον ΒΑΟΛ Χίου, όπου κατέκτησε άλλο ένα πρωτάθλημα και άνοδο.Η διαδικασία των μπαράζ, για τον Μυτιληνού είναι κάτι παραπάνω από γνώριμη, καθώς από το 2006 μέχρι και φέτος συμμετέχει κάθε χρόνο με εξαίρεση το 2012 που αγωνιζόταν στη Γ’ Εθνική με τον Πολυκράτη.

Έτσι λοιπόν, όπως είναι λογικό, το πλούσιο βιογραφικό του μέχρι σήμερα έφεραν αρκετές προτάσεις στον 30χρονο παίκτη, ο οποίος πολιορκείται επίσημα από τον Πολυκράτη Σάμου, το Καρλόβασι Σάμου, τον Ίκαρο Ικαρίας και τον Ιβίσκο Ρόδου. Πρώτη προτεραιότητα βέβαια για τον Μυτιληνού είναι ο ΒΑΟΛ, στον οποίο και θα απαντήσει εντός των ημερών για πιθανή ανανέωση με την ομάδα του Παντελή Βούλικα στη Γ’ Εθνική. Βέβαια υπάρχουν ακόμη κι άλλες προτάσεις στον παίκτη, οι οποίες είναι “ανεπίσημες” και για το λόγο αυτό δεν τις αναφέρουμε ονομαστικά. Μπορούμε όμως να αποκαλύψουμε πως ο ικαριώτης άσσος βρίσκεται σε αρχικές συζητήσεις μια μια ακόμη ομάδα από Κυκλάδες, μια από Σάμο και μια από Χίο!!!