ΤΡΕΜΕΛ ΝΤΑΡΝΕΝ: “Ευχαριστώ τον Θεό “

Για τους περισσότερους, η μεταγραφή του Τρεμέλ Ντάρντεν στον Ολυμπιακό ήταν έκπληξη, δεδομένου ότι η συμφωνία κλείστηκε κάτω από άκρα μυστικότητα. Για τον ίδιο, ήταν δώρο Θεού! Ο 33χρονος γκαρντ/φόργουορντ, γνωστός για τη βαθιά θρησκευτική του πίστη, ευχαρίστησε μέσω twitter τον Θεό και τον Ιησού Χριστό για την ευκαιρία που του δίνεται και “δεσμεύτηκε” να τα δώσει όλα για το Θρύλο.

“Η ιστορία γράφεται σε κάθε προορισμό και ανυπομονώ να γράψω ιστορία με την κόκκινη φανέλα του Ολυμπιακού, Θεού επιτρέποντος!!! Τιμή, Ευχαριστώ και Δόξα στον Θεό και στον Ιησού Χριστό για την ευκαιρία που μου δίνεται να συνεχίσω να παίζω μπάσκετ. Είμαι ευγνώμων που μου επέτρεψε να παίξω τα τελευταία δύο χρόνια στη Ζαλγκίρις, τη Ρεάλ, και τώρα με τον σπουδαίο Ολυμπιακό. Θα δώσω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει όλους τους στόχους που έχει θέσει για τη χρονιά που έρχεται”.

Ο Ντάρντεν δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και την Ρεάλ Μαδρίτης.

“Σας ευχαριστώ που με επιλέξατε και μου επιτρέψατε να ζήσω αυτό το όνειρο. Πρώτη σε οργάνωση από την κορυφή μέχρι το βάθος. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου, είστε σπουδαίοι τύποι, περάσαμε καλά και πετύχαμε μερικά σπουδαία πράγματα μαζί. Σας αγαπώ και θα μου λείψετε. Ευχαριστώ όλο το προπονητικό επιτελείο και όλους όσοι εργάζονται σε αυτή την ομάδα για τη βοήθεια που μου παρείχατε. Ευχαριστώ τους οπαδούς της ομάδας για την αγάπη και την υποστήριξη. Για μία ακόμη φορά ο Θεός μας έδειξε τον δρόμο και ο Θεός μου έδειξε πως ήρθε η ώρα να πάω σε ένα άλλο μέρος για να πετύχω αυτό που Εκείνος θέλει να πετύχω εκεί”.