ΤΡΙΚΑΛΑ: Μεγάλο το σοκ με Λεπενιώτη

Τα Τρίκαλα ξεκίνησαν με το αριστερό το πρωτάθλημα καθώς βρέθηκαν μετά από δυο αγωνιστικές χωρίς ροζ φύλλο αγώνα, αλλά το σοκ της μακροχρόνιας απουσίας του Γιώργου Λεπενιώτη ήρθε να επισκιάσει τα πάντα.
Έτσι ενώ ήταν φανερό ότι η ομάδα του Γιάννη Τζήμα έπασχε στην οργάνωση και περίμενε πως και πως την επιστροφή του έμπειρου γκαρντ, οι τελευταίες εξετάσεις έδειξαν ότι ο παίκτης έχει υποστεί κάταγμα στον αστράγαλο και η απουσία του μπορεί να φτάσει και στο εξάμηνο. Οι επόμενες ημέρες είναι κρίσιμες καθώς ο τραυματισμός είναι σοβαρός και η διοίκηση μαζί με τον αθλητή θα πρέπει να αποφασίσουν αν τελικά θα υποβληθεί ο παίκτης σε χειρουργική επέμβαση.

Δεν το κρύβω ότι όλοι στην ομάδα είμαστε σοκαρισμένοι. Ο παίκτης έμεινε περίπου 40 μέρες εκτός δράσης και πιστεύαμε ότι θα επιστρέψει. Δυστυχώς τα δεδομένα άλλαξαν και το παιδί θα πρέπει να μπει στο χειρουργείο. Αυτό μας προκαλεί μεγάλη στεναχώρια, κυρίως για τον ίδιο τον αθλητή, αλλά και για την ομάδα, αφού είμαστε αναγκασμένοι να τα αλλάξουμε όλα”, δήλωσε για το θέμα στο “Ράδιο Πρωινός 105,3”, ο προπονητής των Τρικάλων Γιάννης Τζήμας και πρόσθεσε για το πως θα καλυφθεί το κενό του έμπειρου παίκτη:

“Αυτή τη στιγμή η ατυχία μας έχει χτυπήσει για τα καλά. Έτσι ο αθλητισμός, έχει τις καλές και τις άσχημες στιγμές. Από εκεί και πέρα αυτό που έχουμε ως δεδομένο είναι ότι ο Λεπενιώτης θα μείνει σχεδόν όλο τον πρώτο γύρο εκτός, ενώ και ο Νίκος Κατσαρές προέρχεται από τραυματισμό. Έτσι θα πρέπει να στηρίξουμε και τα νέα παιδιά που θα πάρουν χρόνο συμμετοχής, μπορεί να μην έχουν τις παραστάσεις, αλλά με την βοήθεια όλων μπορούν να τα καταφέρουν να προσφέρουν και να ενταχθούν στο σύνολο”.Όσον αφορά στο κρίσιμο εντός έδρας ματς του Σαββάτου με την Αγία Παρασκευή, ο Τζήμας σχολίασε: “Το παιχνίδι του Σαββάτου είναι από αυτά που λέμε ότι θα πρέπει να κερδίσουμε έστω και με μισό πόντο! Ξέρουμε ότι το έργο μας δεν είναι εύκολο, η Αγία Παρασκευή είναι μια ομάδα που την ξέρουμε από πέρυσι, κράτησε τον κορμό της και έκανε καλές προσθήκες.

Αλλά ο δικός μας στόχος είναι να φτάσουμε στη πρώτη νίκη, ώστε να κερδίσουμε εκτός από βαθμούς και ψυχολογία για την συνέχεια. Προφανώς και με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε τα πράγματα θα γίνουν ακόμη πιο δύσκολα, αλλά πιστεύω ότι έχουμε δυνατότητες”.