ΤΡΙΚΑΛΑ: (Ξανα)ζούν μεγάλες στιγμές με τους ίδιους πρωταγωνιστές

1:07 π.μ. | = 1 | Α2 |

Οι αρχηγοί με την κούπα

Η πόλη των Τρικάλων (ξανα)ζεί μεγάλες μπασκετικές στιγμές, έχοντας σχεδόν τους ίδιους πρωταγωνιστές. Tη σεζόν 2007-2008 ήταν ο Α.Σ. Τρίκαλα, φέτος τα Trikala B.C., που έφεραν και πάλι τη θεσσαλική πόλη στα μεγάλα σαλόνια, προκαλώντας ντελίριο ενθουσιασμού στις τάξεις του κόσμου.
Το εντυπωσιακό της υπόθεσης είναι πως οι Τρικαλινοί έχουν στο δυναμικό τους έξι από τους παίκτες του τότε ΑΣΤ (Νίκος Κακλαμάνος, Νίκος Κατσαρές, Τάσος Χαρισμίδης, Γιώργος Λεπενιώτης, Γιώργος Φούντας, Νίκος Τσούτσος), καθώς και τον ίδιο προπονητή (Γιάννη Τζήμα).
Αυτή η έμπειρη και μπαρουτοκαπνισμένη “μαγιά”, μαζί με τους Σωτήρη Γκιουλέκα, Βασίλη Αγγελακόπουλο, Γιάννη Παπαχρήστο, Λεωνίδα Τριανταφύλλου, Θοδωρή Τσιλούλη, Αριστοτέλη Πελίγκο, Δημήτρη Ψύρρα, Σταύρο Αργύρη και Κώστα Σκρέκα, συνέθεσαν ένα σπουδαίο σύνολο, που έφτασε “δια πυρός και σιδήρου” στην επίτευξη του μεγάλου στόχου.

Αυτό που μένει να δούμε είναι αν οι διοικούντες θα μπορέσουν να διαχειριστούν σε οικονομικό επίπεδο τη μεγάλη πρόκληση που υπάρχει, καθώς οι αντίστοιχοι του ΑΣΤ δεν τα είχαν καταφέρει…
Νίκος Βαγγέλης
*Η φωτογραφία από το sportikala.gr