ΤΡΙΚΑΛΑ: Σύσκεψη για την πορεία της ομάδας

Μεταγραφικό και λειτουργικό μέρος θα απασχολήσουν τα διοικητικά στελέχη της Τρικαλινής ομάδας καθώς στα Τρίκαλα θα βρεθεί και ο Αχιλλέας Ρουσιαμάνης.

Ο ένας εκ των ιδιοκτητών του συλλόγου θα συναντηθεί με τον Γενικό διευθυντή της ομάδας  Ευθύμη Ρεντζιά αλλά και με τον προπονητή Κώστα Φλεβαράκη για να καθοριστούν τα βασικά ζητήματα που έχουν να κάνουν με το λειτουργικό και χορηγικό μέρος.

Μάλιστα οι πρώτες βολιδοσκοπήσεις σε σπόνσορες και υποστηρικτές είναι αρκετά θετικές καθώς οι περισσότεροι αντιλαμβάνονται ότι άπαντες στον σύλλογο κινούνται σε άκρως επαγγελματικά πρότυπα και το προϊόν το οποίο θα δημιουργηθεί εκτιμάτε ότι θα είναι ελκυστικό και ανταποδοτικό στον τομέα της διαφήμισης και του μάρκετινγκ.

Παράλληλα θα κατατεθεί και ο μεταγραφικός σχεδιασμός αφού τουλάχιστον τέσσερις αμερικανοί παίκτες βρίσκονται ήδη, στο μικροσκόπιο των ιθυνόντων της τρικαλινής ομάδας και καταγράφονται τα αγωνιστικά τους προσόντα με σκοπό να κάνουν την διαφορά στην ομάδα .

Πέρα από τα παραπάνω στα μεταγραφικά συμπεριλαμβάνεται και το όνομα του Πάτρικ Γιούιν όπου ο ιδιαίτερα συμπαθής παίκτης στο Τρικαλινό κοινό εξακολουθεί να απασχολεί τους διοικούντες με μόνο αρνητικό η παρουσία του στα εκτός έδρας παιχνίδια όπου εμφανιζόταν μακριά από τον καλό του εαυτό.

Πηγή: sportrikala.gr