ΤΡΙΚΑΛΑ: Τέλος ο Φούντας

Ο Γιώργος Φούντας δεν θα είναι την νέα σεζόν στην ομάδα των Τρικάλων BC Aries. Οι αυξημένες επαγγελματικές  του υποχρεώσεις από την μία (τραπεζικός υπάλληλος) δεν του επιτρέπουν να ακολουθήσει ρυθμούς Α1 ενώ από την άλλη ο ίδιος ήθελε να παίξει σε μία ομάδα όπου θα είχε περισσότερο χρόνο συμμετοχής κάτι που αντικειμενικά δεν θα μπορούσε να γίνει φέτος στα ΤρίκαλαBC.

Η λύση της συνεργασίας έγινε σε καλό κλίμα με την ΚΑΕ να ανακοινώνει ότι οι πόρτες της ομάδας θα είναι πάντα ανοιχτές για τον αρχηγό και τον Γιώργο Φούντα να ευχαριστεί τους πάντες. Όσο για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του; Ενδιαφέρον υπάρχει σύμφωνα με πληροφορίες από τους Τιτάνες Παλαμά, τον ΑΣ Καρδίτσας αλλά και τους Ίκαρους.

Ανακοίνωση ΚΑΕ Τρίκαλα BC Aries:

«Η ΚΑΕ Τρίκαλα BC Aries σέβεται απόλυτα την επιθυμία του αρχηγού Γιώργου Φούντα να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα όπου θα έχει μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής σε συνδυασμό με τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Έτσι και αλλιώς ο Γιώργος παραμένει μέλος της οικογένειας μας, είναι ο φυσικός αρχηγός της ομάδας μας και ξέρουμε ότι όταν οι υποχρεώσεις του θα το επιτρέπουν θα είναι κοντά μας στο κλειστό.  Οι πόρτες άλλωστε της ομάδας θα είναι πάντα ανοιχτές γι΄ αυτόν στο μέλλον ως ελάχιστη ανταπόδοση της τεράστιας  προσφοράς του στον σύλλογο και το Τρικαλινό μπάσκετ. Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία, αγωνιστική και προσωπική στην συνέχεια».

Δήλωση Γιώργου Φούντα:

«Καταρχήν θα ήθελα να ευχαριστήσω την ΚΑΕ Τρίκαλα BC Aries, τους μεγαλομετόχους κ.κ. Ρουσιαμάνη, Κουτσιντά, τον προπονητή Κώστα Φλεβαράκη και τον Γενικό Διευθυντή Ευθύμη Ρεντζιά για την πρόταση ανανέωσης της συνεργασίας με την ομάδα. Ήταν ιδιαίτερα τιμητικό προς το πρόσωπο μου ότι ξεκίνησαν από μένα τις συζητήσεις για τις ανανεώσεις της καινούργιας σεζόν. Ωστόσο η  επιθυμία μου για μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής σε συνδυασμό με τις αυξημένες επαγγελματικές μου υποχρεώσεις καθιστούσαν ανέφικτη την συμμετοχή μου σε μία ομάδα της Α1. Άλλωστε όπως είναι γνωστό δεν θα μπορούσα απλά να συμπληρώνω ένα ρόστερ καταλαμβάνοντας ένα επαγγελματικό συμβόλαιο σε βάρος κάποιου άλλου παίκτη που θα μπορούσε να προσφέρει περισσότερα στην δεδομένη στιγμή. Συνεχίζω να είμαι μέλος της οικογένειας των Τρικάλων BC, θα είμαι πάντα κοντά σε οτιδήποτε μου ζητηθεί και μπορέσω να προσφέρω και είμαι βέβαιος ότι ο κόσμος της ομάδας θα συνεχίζει να την στηρίζει με την ίδια θέρμη ώστε να συνεχιστούν οι επιτυχίες. Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους για τις ανεπανάληπτες στιγμές που έζησα με την φανέλα της ομάδας της πόλης μας, ένα τεράστιο ευχαριστώ για την αγάπη του κόσμου και την αναγνώριση στο πρόσωπο μου σε όλη αυτήν την διαδρομή. Αυτά τα δύο στοιχεία θα τα έχω πάντα στην καρδιά μου».

Πηγή: sportrikala.gr