ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ: Γη και ύδωρ για Σπανούλη!!!

9:55 μ.μ. | Σχόλια : 0 | Κατηγορία : GREEK ABROAD , ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ , ΡΩΣΣΙΑ |Για να νικήσεις έναν πανίσχυρο αντίπαλο προσπαθείς να πάρεις με το μέρος σου τα σημαντικότερα μέλη του και η ΤΣΣΚΑ είναι αποφασισμένη να ξεπεράσει το διπλό σοκ που της προκάλεσε την τελευταία διετία ο Ολυμπιακός, επιστρέφοντας στην κορυφή του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Και πώς θα το καταφέρει αυτό; Μα φυσικά αποκτώντας τον Βασίλη Σπανούλη!

Ο “Kill Bill” αποτελεί τον σημαντικότερο free agent του καλοκαιριού και οι Μοσχοβίτες θέλουν να ρίξουν τη μεγάλη μεταγραφική βόμβα, εντάσσοντάς τον στο δυναμικό τους. Μπορεί οι φήμες να θέλουν τη Μπαρτσελόνα σε περίοπτη θέση των προτιμήσεών του, όμως ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν πως η ΤΣΣΚΑ προσφέρει γη και ύδωρ στον αρχηγό του Ολυμπιακού, προκειμένου να αφήσει το μεγάλο λιμάνι και να μετακομίσει στην παγωμένη Μόσχα για να την οδηγήσει στην κορυφή της Ευρώπης.
Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, η “Ομάδα του Στρατού” έχει προτείνει στον MVP των δύο τελευταίων Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκα τριετές συμβόλαιο, με απολαβές που αγγίζουν συνολικά τα 10 εκατομμύρια δολάρια. Ποσό που δύσκολα μπορεί να αρνηθεί.
Κάποιοι λένε πως το καλοκαίρι θα είναι μακρύ όσον αφορά τη συγκεκριμένη υπόθεση, όμως η ΤΣΣΚΑ Μόσχας θέλει να επισπεύσει τις διαδικασίες, έχοντας πάρα πολλές πιθανότητες να τα καταφέρει. Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του θέλει να τον κρατήσει και θα κάνει υπέρβαση αν χρειαστεί για να τα καταφέρει, όμως το συγκεκριμένο ποσό είναι υπέρογκο. Ίδωμεν…
Νίκος Βαγγέλης