ΦΑΙΑΚΑΣ: Επιστροφή Γεωργίου, “αντίο” Δηλαβέρη!

Τελικά, ο… χωρισμός δεν κράτησε πολύ! Και λίγους, μόλις, μήνες μετά την («σύντομη και υποχρεωτική», όπως χαρακτηρίστηκε από επίσημα χείλη) αποχώρησή του από την τεχνική ηγεσία του Φαίακα, ο Άκης Γεωργίου (φωτό, όρθιος, πρώτος από δεξιά) επέστρεψε στον πάγκο των Ερυθρολεύκων!Με τον έμπειρο προπονητή, λοιπόν, στην προπονητική της καθοδήγηση θα πορευτεί, τη νέα σεζόν, η κερκυραϊκή ομάδα στο ενιαίο, πλέον, πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΒΔΕ. Αξίζει, μάλιστα, να σημειωθεί ότι το… deal προβλέπει και κάτι επιπλέον: την ανάληψη από τον Γεωργίου και του ευρύτερου συντονισμού των προπονητικών προγραμμάτων όλων των τμημάτων του συλλόγου.Στην εφηβική ομάδα, προπονήτρια αναλαμβάνει η Φλώρα Χάρη και στα αγωνιστικά τμήματα υποδομών (παιδικό, μίνι, προμίνι) οι Βασίλης Γρηγορίου, Φλώρα Χάρη, Καίτη Φακιολά και ο Βασίλης Κονιδάρης, άπαντες πτυχιούχοι Φυσικής Αγωγής, με ειδικότητα στο μπάσκετ.

Σύμφωνα με τους ανθρώπους του Φαίακα, η φιλοσοφία λειτουργίας της ομάδας παραμένει αυτή που διέπει το σύλλογο τα τελευταία χρόνια: προτεραιότητα, στην οργάνωση των αναπτυξιακών δομών με τέτοιο τρόπο, ώστε να μάθουν τα παιδιά σωστά το μπάσκετ σε ένα ασφαλές και σύγχρονο περιβάλλον και να μπορέσουν, κατόπιν, να αγωνιστούν στα τμήματα του συλλόγου, με κορωνίδα την ανδρική ομάδα, αλλά και σε άλλες ομάδες, εκτός Κέρκυρας.

Αποχώρησε ο Δηλαβέρης

Όσον αφορά στο δυναμικό της πρώτης ομάδας, σύμφωνα με τους ανθρώπους του Φαίακα, η διαμόρφωσή του έχει, περίπου, ολοκληρωθεί και εντός των ημερών θα δοθεί αναλυτικά στη δημοσιότητα. Ομοίως και των υπολοίπων αγωνιστικών τμημάτων. Το βέβαιο είναι πως, μετά από χρόνια προσφοράς, παρελθόν αποτελεί ο Φώτης Δηλαβέρης, τον οποίον, μάλιστα, ΔΣ και προπονητικό επιτελείο, έσπευσαν να ευχαριστήσουν δημοσίως «για την πολύχρονη προσφορά του στο σύλλογο μας και του εύχονται καλή τύχη στη νέα αθλητική του επιλογή και κυρίως υγεία σε ατομικό και οικογενειακό επίπεδο».

>Απόλυτα ικανοποιημένοι είναι οι άνθρωποι του Φαίακα από την έκβαση του 2ου camp των εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη, που έλαβε χώρα, την προηγούμενη εβδομάδα, στο ΕΑΚ. Το «All Star Basketball Camp γίνεται πλέον θεσμός για την τοπική αθλητική πραγματικότητα, γιατί αποτελεί ένα σύγχρονο αθλητικό πρόγραμμα καλαθοσφαίρισης που ακολουθεί τις σύγχρονες προσεγγίσεις του αθλήματος και παράλληλα εστιάζει σε κάθε αθλητή ξεχωριστά. Για το λόγο αυτό, άλλωστε, όλοι όσοι συμμετείχαν με διάφορες ιδιότητες στο camp ανανέωσαν με χαρά και συγκίνηση το ραντεβού για του χρόνου, την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου, στην Κέρκυρα», σημειώνεται, μεταξύ άλλων, σε σχετικό δελτίο Τύπου.

Πηγή: corfusports.gr