ΦΑΡΟΣ: Κουντουράς, η επιστροφή!

11:19 μ.μ. | = 0 | Γ’ΕΘΝΙΚΗ | ΕΣΚΑΝΑ | ΤΟΠΙΚΑ |Αλλαγή δεδομένων στην υπόθεση του Γιώργου Κουντουρά, ο οποίος παρότι είχε κλείσει στον Εθνικό, τελικά επιστρέφει στο ρόστερ του Φάρου. Αιτία; Το γεγονός πως τα δεδομένα στους Κερατσινιώτες έχουν αλλάξει δραματικά τον τελευταίο καιρό και ο Βαγγέλης Τσάπας ήθελε να έχει το “πουλέν” του για τέταρτη σερί σεζόν στο ρόστερ του Φάρου.

Ο Κουντουράς αποτέλεσε πέρυσι έναν από τους βασικότερους συντελεστές της ανόδου και τελικά θα κάνει ντεμπούτο με την νυν ομάδα του στις εθνικές κατηγορίες. Με προσωπική του δήλωση ο κ.Τσάπας θέλησε να ζητήσει συγγνώμη από τον Εθνικό για τη ματαίωση της μεταγραφής και να ευχαριστήσει τους Πειραιώτες, αλλά και τον Κώστα Σορώτο για την κατανόηση.

Αναλυτικά:
“Το Σωματείο του Α.Ο. Φάρος Κερατσινίου κι εγώ προσωπικά αισθανόμαστε την ανάγκη να ζητήσουμε συγγνώμη από το Σωματείο του Εθνικού για την ματαίωση της μεταγραφής του Γιώργου Κουντουρά. Την εποχή που συμφωνήθηκε η μεταγραφή τα δεδομένα ήταν τελείως διαφορετικά στην ομάδα μας. Εκτός από την συγγνώμη μας θέλω εγώ κι ο Γιώργος να ευχαριστήσουμε για την Κατανόηση τον Κο Δερβο τον Κο Καραφαντη, καθώς και τον προπονητή του Εθνικού Κώστα Σορώτο. Καλή επιτυχία στον Εθνικό στην συνέχεια”.