ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ: Κατέθεσε ένσταση για το εκπρόθεσμο (;) τρίποντο του Τζόρτζεβιτς

Κυριακή, 26 Ιανουαρίου 2014 | 6:48 μ.μ. | Σχόλια : 0 | Κατηγορία : VIDEO , Α2 , ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ |Ο Φίλιππος Βέροιας δημοσίευσε video, που δείχνει πως το τρίποντο του  Τζόρτζεβιτς ήταν εκπρόθεσμο. Μάλιστα, η ομάδα του Δημήτρη Γκίμα κατέθεσε ένσταση για τη συγκεκριμένη φάση… Δείτε το video.

Όπως αναφέρει η διοίκηση των νεοφώτιστων:”Το καλάθι το οποίο έκρινε σε μεγάλο βαθμό την εξέλιξη του παιχνιδιού ΦΙΛΙΠΠΟΣ – ΟΦΗ, ενώ το σκορ ήταν ισόπαλο 59-59, είναι εκπρόθεσμο. Ο Στέφαν Τζορζτεβιτς ευστόχησε στο τρίποντο, αλλά το σουτ ήταν εκτός χρόνου και αυτό πιστοποιείται από το βίντεο του αγώνα ξεκάθαρα καθώς και από την συνημμένη φωτογραφία όπου μπορεί ο καθένας να διακρίνει τον παίκτη του ΟΦΗ να έχει ακόμη την μπάλα στα χέρια του ενώ το ηλεκτρονικό ταμπλό των 24” δείχνει 00′ και σύμφωνα με τους κανονισμούς της ΕΟΚ το καλάθι δεν έπρεπε να μετρήσει.

Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ κατέθεσε ένσταση για την συγκεκριμένη φάση του αγώνα και πρόκειται να διεκδικήσει με κάθε έννομο τρόπο την δικαίωσή του και την επανάληψη του αγώνα, γιατί χθες υπήρξεΚΑΘΑΡΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ αποτελέσματος”.