ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ: Κιτσούλης “Δέθηκα πολύ με τον ΟΦΗ”

5:36 μ.μ. | = 0 | Α2 | ΟΦΗ | ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ |

Συνέντευξη στο σταθμό “Athletic Radio 104.2” παραχώρησε ο Βασίλης Κιτσούλης. Ο νέος φόργουορντ του Φίλιππου Βέροιας μίλησε για τους στόχους της νέας του ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2013-2014, ενώ εξέφρασε την επιθυμία του να επιστρέψει κάποια στιγμή στον ΟΦΗ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο 31χρονος φόργουορντ:

Για το νέο ΟΦΗ: «Ξέρω ότι υπάρχουν αλλαγές. Γίνεται κάτι καλό. Υπάρχουν στην ομάδα αξιόλογοι άνθρωποι και η ομάδα θα αλλάξει εικόνα κατά 100%. Ο Φώτης Τακιανός είναι εγγύηση και θα ήταν από τους βασικούς λόγους αν τελικά έμενα. Είναι θετικό ότι παρέμεινε. Εύχομαι ο ΟΦΗ να υλοποιήσει τους στόχους του».

Για την πρόταση που είχε από το Ηράκλειο: «Υπήρχε πρόταση από το Ηράκλειο. Και μάλιστα πολύ καλή σε όλα τα επίπεδα. Πάντως, θέλω να τονίσω ότι η προσέγγισή τους έγινε με ωραίο τρόπο και χωρίς να θέλουν να θίξουν τον ΟΦΗ. Ήταν σωστοί σε όλα. Μου είπαν ότι θα περιμένουν να ξεκαθαρίσω με τον ΟΦΗ και με σεβασμό το έκαναν. Προσωπικοί μου λόγοι με τράβηξαν στη Βόρεια Ελλάδα και αρνήθηκα. Είχα προτάσεις και από το εξωτερικό. Από Σκόπια, Ρουμανία και Β’ Ιταλίας».

Για τη νέα του ομάδα, τον Φίλιππο Βέροιας και το δικό του στόχο: «Θα παίζουμε και εμείς στην Α2. Η ομάδα έχει κάνει καλές κινήσεις. Γίνεται μία αξιόλογη προσπάθεια και υπάρχει πολλή όρεξη. Έχει πάρει δύο σερί ανόδους και τα οικονομικά είναι σε καλό επίπεδο. Γενικά, υπάρχει μία ηρεμία που μου έλειψε πέρυσι. Στόχος μας είναι «όσο πιο ψηλά τόσο πιο καλά», ακόμα και αν φτάνει μέχρι την Α1. Θα δουλέψουμε για να πάνε όλα καλά και ο δικός μου στόχος βγαίνει μέσα από την ομάδα. Θέλω να φανώ αντάξιος σε αυτούς που με εμπιστεύτηκαν».

Για την περυσινή χρονιά με τον ΟΦΗ: «Ήταν κυριολεκτικά μία πολύ δύσκολη χρονιά με άγχος και πίεση. Ο ΟΦΗ έχει βαρύ όνομα, ιστορία και κόσμο. Ήταν μία χρονιά-άθλος. Δεθήκαμε πάρα πολύ όλοι μας με τα προβλήματα που είχαμε και νιώθαμε ότι κάποιος προσπαθεί να κάνει κάτι έστω και χωρίς αποτέλεσμα. Πετύχαμε τον στόχο και ήταν από τις πιο επιτυχημένες χρονιές μου σε ομάδα. Ακόμα και εμείς λέγαμε ότι δύσκολα θα σωθούμε αλλά τα καταφέραμε. Είχαμε τραυματισμούς, οικονομικά προβλήματα, πρόβλημα με τον Βουκαντίνοφ στην αρχή, κακή ψυχολογία, κακό πρόγραμμα, διοικητικά θέματα αν και έτρεξαν πολύ κάποια άτομα, όμως τα καταφέραμε. Χαίρομαι γιατί ο ΟΦΗ θα έχει συνέχεια με οδηγό την δική μας περυσινή χρονιά».

Για τα συναισθήματά του όταν τεθεί αντίπαλος του ΟΦΗ: «Θα είναι δύσκολο. Δέθηκα πολύ με την ομάδα. Θα είναι περίεργο συναίσθημα. Είμαι όμως επαγγελματίας και πρέπει να κάνω την δουλειά μου».

Για τον κόσμο του ΟΦΗ και την υπόσχεση που τους δίνει: «Ο κόσμος πρέπει να στηρίξει τη νέα προσπάθεια που γίνεται στη ομάδα όπως και στο ποδόσφαιρο. Υπάρχουν άνθρωποι αξιόλογοι, καλός προπονητής και θα φτιαχτεί μία ομάδα από το μηδέν που θα βγάζει υγεία. Οι άνθρωποι της ομάδας φαίνονται αξιόπιστοι και φερέγγυοι. Χρειάζονται την στήριξη του κόσμου και είναι κρίμα που ο ΟΦΗ δεν παίζει στην Α1. Έχει κόσμο και δυναμική και πρέπει να είναι εκεί. Υπόσχεση δεν τους δίνω. Απλά τους λέω ότι θέλω να γυρίσω στον ΟΦΗ μελλοντικά. Δεν το εύχομαι απλά. Το θέλω ειλικρινά».Κώστας Μαλάμος