ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ: ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ “Να ακουστεί ξανά η Λάρισα”…και αιχμές για τα Τρίκαλα

10:29 π.μ. | Σχόλια : 0 | Κατηγορία : Γ’ΕΘΝΙΚΗ , ΤΡΙΚΑΛΑ |

Στον Φοίνικα Λάρισας θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιάννης Παπαχρήστος γεγονός για το οποίο το basketworld.gr σας είχε ενημερώσει από τις 6/8 με τον ρεπορτάζ μας: “Αποχωρεί και ο Παπαχρήστος (;)” και είχε επιβεβαιώσει μια ημέρα μετά (7/8) “Αποχώρησε και ο Παπαχρήστος που συμφώνησε με τον Φοίνικα Λάρισας“.

Ο ίδιος αλλά και πρόεδρος της ομάδας της Λάρισας Γιώργος Νασιακόπουλος σε δηλώσεις τους στην εφημερίδα “Ελευθερία” επιβεβαίωσαν με τον πιο τρανταχτό τρόπο την εν λόγω μεταγραφή.

Ο Γιάννης Παπαχρήστος στις δηλώσεις του άφησε αιχμές για μη τήρηση των συμφωνηθέντων με την διοίκηση των Τρικάλων τονίζοντας: “δεν είδα να τηρούνται όλα όσα είχαμε συμφωνήσει για βασικό κορμό και προπονητή. Έτσι αποφάσισα να έρθω στη Λάρισα” και συνέχισε:

“Ευχαριστώ όλες τις ομάδες που έδειξαν ενδιαφέρον. Εγώ ήρθα στο Φοίνικα για να ακουστεί όλη η Λάρισα. Μπορούμε να την ανεβάσουμε εκεί που της αξίζει. Εγώ ζω στη Λάρισα και είμαι Λαρισαίος. Το μπάσκετ είναι μεγάλο κεφάλαιο για την πόλη. Αυτό μην το ξεχνάτε. Ο κόσμος φέτος θα γεμίζει το κλειστό σε κάθε αγώνα. Να είστε σίγουροι. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι βοήθησαν στη μεταγραφή και ένα προσωπικό ευχαριστώ στον χορηγό μου τον κ. Λευτέρη Κυριακάκη με τα Mikel που με στηρίζει σε κάθε μου κίνηση”

.Ο πρόεδρος του Φοίνικα, Γιώργος Νασιακόπουλος μιλώντας για την κίνηση αυτή ανέφερε: “Με αυτή τη σπουδαία μεταγραφή κλείνει και τυπικά ο κύκλος των μεταγραφών. Ο Γιάννης Παπαχρήστος είναι ένας σπουδαίος αθλητής που ελπίζουμε να μας βοηθήσει να πετύχουμε τους στόχους μας. Θέλουμε να δώσουμε στους Λαρισαίους το κάτι παραπάνω φέτος”.

Θωμάς Κυρίτσης