ΧΑΛΚΙΔΑ: Παρελθόν ο Βελισσαράκος

Παρελθόν αποτελεί από την Χαλκίδα ο Γιώργος Βελισσαράκος καθώς η ομάδα της Ευβοίας ανακοίνωσε επίσημα την διακοπή της συνεργασίας τους, με τις δυο πλευρές να συνεχίζουν την συνεργασία τους στα τμήματα της υποδομής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μετά και τις τελευταίες εξελίξεις, που σημειώθηκαν στην ΑΝΔΡΙΚΗ ομάδα μπάσκετ της ΧΑΛΚΙΔΑΣ.

Η επιτροπή μπάσκετ της ΟΜΑΔΑΣ μας και ο προπονητής της ανδρικής ομάδας κ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΕΛΙΣΣΑΡΑΚΟΣ όπως επίσης και ο βοηθός προπονητή κ. ΜΙΧΑΗΛ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, συμφώνησαν από κοινού, να διακόψουν την συνεργασία τους στην ΑΝΔΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ του συλλόγου, αλλά να την συνεχίσουν στα τμήματα ΥΠΟΔΟΜΗΣ.

Ως εκ τούτου , ο κ. ΒΕΛΙΣΣΑΡΑΚΟΣ παραμένει προπονητής στην ΕΦΗΒΙΚΗ ΟΜΑΔΑ της ΧΑΛΚΙΔΑΣ και ο κ. ΜΙΧΑΗΛ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ στην αντίστοιχη ΠΑΙΔΙΚΗ ΟΜΑΔΑ. Το ΑΝΔΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ της ομάδας Μας, συνεχίζει κανονικά τις αγωνιστικές της δραστηριότητες στο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής κατηγορίας υπό τον απόλυτο έλεγχο του προέδρου του Δ.Σ. κ. ΒΑΓΓΕΛΗ ΔΑΡΔΑΝΟΥ και πλέον βρίσκεται στην διαδικασία αναζήτησης καινούργιου προπονητή, αλλά και αντίστοιχα βοηθού προπονητή. Για την ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΠΑΣΚΕΤ της ΧΑΛΚΙΔΑΣ Κολτσιδόπουλος Αναστάσιος Πανταζόπουλος Γεώργιος Γραμματικόγιαννης Γεώργιος Βάκα Ελενα Κακάτσος Δημήτριος».

Θωμάς Κυρίτσης