ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ: Λάμψη πολλών αστέρων

2:23 μ.μ. | = 0 | ΕΣΚΑΒΔΕ | ΤΟΠΙΚΑ |

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες (Δευτέρα 29/4) το απόγευμα στο Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης μας ο φιλικός αγώνας μεταξύ της ομάδας μας και της ομάδας των Παλαιμάχων παικτών του συλλόγου μας που αγωνίστηκαν στην Γ’ Εθνική. Ο αγώνας που είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα καθώς τα έσοδά του διατέθηκαν για την προσπάθεια των “Ερωδιών” συμπολιτών μας και του project “Φαντάσου την πόλη-Μεσολόγγι 2013” και προσέλκυσε πολύ κόσμο. Με την παρουσία τους μας τίμησαν μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου Κος Παναγιώτης Κατσούλης, ο Πρόεδρος της ΕΣΚΑΒΔΕ Κος Κωνσταντίνος Νικάκης, ο Πρόεδρος της Α.Ε.Μεσολογγίου Κος Βισβίκης Διονύσιος, το μέλος του Δ.Σ. του Πνευματικού κέντρου Ι.Π. Μεσολογγίου Κος Καλτσούλας Κωνσταντίνος, ο επί σειρά ετών μέλος του Δ.Σ. της ΕΣΚΑΒΔΕ Κος Μυζίκος Θεόδωρος.

Την γιορτή άνοιξε το τμήμα χορού του Γυμναστηρίου Καραβασίλη ενώ στην ανάπαυλα του αγώνα ο σύλλογος μας βράβευσε για την προσφορά τους κατά σειρά:

τον τ.Πρόεδρο του Συλλόγου Κο Κατσαρογιάννη Κωνσταντίνοτον τ. Πρόεδρο του Συλλόυγου Κο Μάσσο Παναγιώτητον Κο Μάκη Γιώτη , προπονητή της ομάδας στη Γ Εθνικήτον αθλητή Δεράο Σπύροτον αθλητή Θεολόγο Χρήστοτον αθλητή Μουλαρά Θεόδωροτον αθλητή Παπούλια Κώστα τον αθλητή Βαβέτση Νεκτάριο τον αθλητή Κρεμπούνη Σάκη τον αθλητή Γιαννόπουλο Κώστατον αθλητή Ανδριόπουλο Νίκοκαι τον αθλητή Δημακόπουλο Δημήτρητις βραβεύσεις έκαναν ο Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου , ο Πρόεδρος της ΕΣΚΑΒΔΕ, ο Πρόεδρος του συλλόγου μας, το μέλος του Δ.Σ. του Πνευματικού Κέντρου Κος Καλτσούλας Κωνσταντίνος και ο Γ.Γ. του συλλόγου Κος Βλαχογιάννης Νίκος.Ήταν ένα απόγευμα γεμάτο λάμψη και αναμνήσεις από το παρελθόν αλλά και υποσχέσεων για το μέλλον. Ένα μεγάλο κομμάτι της ιστορίας του συλλόγου έδωσε το παρόν στο Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης μας καθώς όλοι οι παλαίμαχοι αθλητές που μας τίμησαν με την παρουσία τους έχουν συνδυάσει τα ονόματά τους με την πιο επιτυχημένη περίοδο του Γ.Σ. “Χαρίλαου Τρικούπη”. Και παρά το γεγονός ότι πέρασαν πολλά χρόνια , όλοι τους μας θύμισαν πόσο ταλαντούχοι είναι και πόσο μεγάλη τιμή μας έκαναν που ανήκαν στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας μας. Έβλεπες με θαυμασμό τη μπασκετική οξυδέρκεια του Δημήτρη Δημακόπουλου, την καταπληκτική άμυνα και τις εμπνευσμένες πάσες του Σπύρου του Δεράου, τον τσαμπουκά του Νεκτάριου του Βαβέτση, την εκρηκτικότητα του Σάκη του Κρεμπούνη, την εκτελεστική δυνότητα του Κώστα του Παπούλια, τη δύναμη του Κώστα του Γιαννόπουλου, τα απόλυτα ποσοστά ευστοχίας μέσα στη ρακέτα από το Νίκο τον Ανδριόπουλο, το “άχαστο” σουτ από τη γωνία του Χρήστου του Θεολόγου και το πάθος και την διειδυτικότητα του Θόδωρου του Μουλαρά. Σαν να μην πέρασε μια μέρα!Αλλά πάνω από όλα έβλεπες αυτό που είναι κοινή διαπίστωση όλων των φιλάθλων της πόλης…. ότι όλοι οι προαναφερθέντες διαθέτουν “αδαμάντινο” χαρακτήρα. Σας ευχαριστούμε όλους για την τιμή που μας κάνατε !Στα αξιοσημείωτα της χθεσινής αναμέτρησης ήταν και η παρουσία του 17χρονου γιού του Δημήτρη Δημακόπουλου, Γιάννη που σπουδάζει το μπάσκετ σε Κολλέγιο της Αμερικής και ξεσήκωσε τον κόσμο με τα καταπλητικά καρφώματά του!!Επίσης στο ημίχρονο του αγώνα ο Προπονητής της ομάδας των Παλαιμάχων Κος Μάκης Γιώτης έκανε μια ξεχωριστή παρουσίαση όλων των παικτών του παραθέτοντας τα “βιογραφικά” του καθενός χωριστά, ενώ ο Παλαίμαχος παίκτης της ομάδας Κος Ανδριόπουλος Νίκος -ιδιοκτήτης της εταιρείας αθλητικού υλικού Nickan-διέθεσε 15 μπάλες μπάσκετ τις οποίες οι Παλαίμαχοι παίκτες πρόσφεραν στους φιλάθλους.

Για την ιστορία τη νίκη κατέκτησε η φετινή ομάδα του Συλλόγου καθώς επικράτησε των Παλαιμάχων με σκορ 89-81.

πηγή…http://trikoupisbc.gr