ΧΟΛΑΡΓΟΣ: Άρης Καλλίας και Κώστας Δέδες μιλούν για τη νίκη με τον Δούκα


Στο “myxolargos.gr” και την Ειρήνη Κουμουτσέα μίλησαν μετά το παιχνίδι με τον Δούκα τόσο ο βοηθός προπονητή του Χολαργού Άρης Καλλίας αλλά και ο Κώστας Δέδες ο οποίος είχε 10 πόντους με 1 τρίποντο.Ο Καλλίας ήταν ο πρώτος προπονητής του Χολαργού καθώς ο Σάββας Συμεωνίδης ήταν τιμωρημένος.

Αναλυτικά:

Άρης Καλλίας: Ήταν πολύ σημαντικό ματς και για τις δύο ομάδες γιατί είχε μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Η ομάδα μας είχε μια επιπλέον πίεση γιατί παίζαμε στην έδρα μας και αντιμετωπίζαμε προβλήματα στους ψηλούς, αφού ο Τσιώκος δεν είναι ακόμα έτοιμος και ο Κιαπέκος αγωνίστηκε τραυματίας. Παρ’ όλα αυτά, η εμφάνισή μας ήταν πολύ καλή και τα παιδιά ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις του παιχνιδιού απέναντι σ’ ένα δυνατό Δούκα.

Κώστας Δέδες:

Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς αφού ερχόμασταν από δύο συνεχόμενες ήττες και τα αποτελέσματα της προηγούμενης αγωνιστικής που εμείς είχαμε ρεπό, δεν μας «βόλεψαν», καθώς με ενδεχόμενη ήττα μας μπλέκαμε σε περιπέτειες. Ο Δούκας ήταν ένας πολύ επικίνδυνος αντίπαλος, αφού συνδυάζει μεγάλη εμπειρία και τεράστια νεανική ενέργεια και ήθελε την νίκη για τους ίδιους λόγους με εμάς. Πλέον στοχεύουμε να τερματίσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα. Θέλω να αφιερώσω αυτή την νίκη στον Τσιώκο και τον Πουλή που είναι τραυματίες και να πω ένα μεγάλο μπράβο στον Μάκη τον Κιαπέκο που έπαιξε με πρόβλημα στο πόδι και ήταν εξαιρετικός.