ΧΡΗΣΤΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΗΣ: Αποχωρώ από τον Α.Ο.Α

2:15 μ.μ. | = 0 | Γ’ΕΘΝΙΚΗ |Την αποχώρηση του από τα διοικητικά του Α.Ο. Αγρινίου ανακοίνωσε ο Χρήστος Φιλιππιάδης. Ο πρώην αντιπρόεδρος του Α.Ο.Α. φιλοξενήθηκε στο σταθμό “ΔΥΤΙΚΑ FM 96,1” και εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

Ο κύριος Φιλιππιάδης δήλωσε πως ο σύλλογος θα οδηγηθεί σε εκλογές και σε περίπτωση που το αποτέλεσμα δεν εξασφαλίσει σταθερότητα θα μιλήσει με τον πρώην πρόεδρο, Θανάση Κόκκιο, για τη μεταβίβαση της ομάδας.Ο 35χρονος επιχειρηματίας δεν ανέφερε τι έγινε στο συμβούλιο της ομάδας και θεωρεί πως απέτυχε στο έργο του, καθώς δεν κατάφερε να ενώσει τις ομάδες του Αγρινίου. Σε αυτό το κομμάτι στάθηκε λίγο παραπάνω τονίζοντας πως όταν μπήκε στο μπάσκετ, βρήκε παράγοντες που ήταν τσακωμένοι μεταξύ τους. Χαρακτηριστικά ανέφερε πως αν στο αγρινιώτικο μπάσκετ βρήκε 30 παράγοντες οι 15 ήταν τσακωμένοι με τους άλλους 15.Παραδέχτηκε πως στο μπάσκετ πρέπει να μπουν νέα παιδιά με όρεξη, επαινώντας την προσπάθεια των ανθρώπων της ΑΛΦΑ 93, τους Ντίνο και Νίκο Τσιαμάκη και του Μιχάλη Σταμουλάκη στον οποίο παραχώρησε τη συνέντευξη, για την προσπάθειά τους στην ανάδειξη του αθλήματος στην πόλη μας.

Τέλος ξεκαθάρισε πως για τον ίδιο το μπάσκετ είναι χόμπι και πλέον θέλει να αφοσιωθεί στην οικογένειά του και τα δύο παιδιά του ηλικίας 4 και 2 ετών.