ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΤΕΡΣΕΝΙΔΗΣ: Πρόκληση για μένα ο Α.Ο. Αγρινίου

1:33 π.μ. | = 0 | Γ’ΕΘΝΙΚΗ |Ο Χριστόφορος Τερσενίδης μετά τον πρωτάθλημα που κατέκτησε πέρυσι στην Γ Εθνική με την ομάδα των Αργοναυτών Καλαμαριάς πήρε την μεγάλο απόφαση να αφήσει για πρώτη φορά την πόλη του για τον Α.Ο. Αγρινίου και τον ισχυρό νότιο όμιλο. Ό ίδιος μας εξηγεί τους λόγους που τον ωθήσανε να πάρει αυτή την απόφαση.

Μετά από μια καταπληκτική χρονιά με τον Αργοναύτη Καλαμαριάς και την άνοδο στην Β εθνική παίρνεις την απόφαση να έρθεις στο Αγρίνιο οι λόγοι;

Η περσινή χρονιά για μένα αλλά και την ομάδα ήταν ονειρική διότι καταφέραμε να βγούμε πρωταθλητές και να κερδίσουμε την άνοδο στην Β εθνική και αυτό πιστεύω ήταν η επιβράβευση όλων των κόπων που κάναμε αλλά και του εκπληκτικού κλίματος που είχαμε σαν ομάδα. Παρόλα αυτά πηρά την απόφαση να έρθω στο Αγρίνιο γιατί για μένα αυτή ήταν μια πρόκληση να δοκιμάσω τις δυνατότητες μου μακριά από το σπίτι μου και σε έναν άλλο όμιλο όπως αυτόν του ΑΟΑ γιατί θεωρώ ότι το επίπεδο στον νότιο όμιλο είναι πιο υψηλό.

Ποια είναι τα πρώτα σου συναισθήματα μετά την υπογραφή σου στον Α.Ο.Α.;Τα συναισθήματα μου μετά την υπογραφή ήταν ανάμεικτα και αυτό γιατί είναι η πρώτη φορά που φεύγω από την πόλη μου αλλά από την άλλη είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένος που ήρθα σε μια ομάδα άκρως επαγγελματική και βρήκα ανθρώπους σοβαρούς ειλικρινείς με στόχους για κάτι πολύ καλό.

Ποιοι είναι οι προσωπικοί σου στόχοι για την νέα χρονιά;

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος οι προσωπικοί μου στόχοι συμβαδίζουν με αυτούς της ομάδας. Να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό σε κάθε προπόνηση και σε κάθε αγώνα για να έχω μια πολύ καλή παρούσα μέσα στο παρκέ και κατ επέκταση η ομάδα να παίρνει αυτά που μπορώ να προσφέρω και σε συνδυασμό με την κοινή παρουσία όλων των παιδιών να παλεύουμε και γιατί όχι να κερδίζουμε κάθε αγώνα που δίνουμε για να μπορέσουμε να τερματίσουμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά γίνεται.

Έπαιξε ρόλο στην απόφαση σου η παρουσία των Λαμπρόπουλου και Τεπετίδη;Καταλυτικό παράγοντα στο να αποφασίσω να έρθω στο Αγρίνιο ήταν τα παιδιά (Λαμπρόπουλος, Τεπετίδης) οι οποίοι είναι πάρα πολύ καλοί μου φίλοι και με παρότρυναν συνεχώς να επιλέξω τον ΑΟΑ γιατί όπως σου είπα και πριν ένιαι η πρώτη μου φορά που φεύγω μακριά από την Θεσσαλονίκη και ήταν πάρα πολύ δύσκολη απόφαση για μένα αλλά ευτυχώς μαζί με τα παιδιά δεν θα έχω κανένα απολύτως πρόβλημα να προσαρμοστώ στην πόλη και στο κλίμα της ομάδας.

Τι έμαθες για τον Α.Ο.Α και σε ώθησε να πεις το “ναι”;

Όπως σου ανέφερα και πιο πάνω, μεγάλο ρόλο στο να έρθω στην ομάδα ήταν ο Τεπετίδης κα οι Λαμπρόπουλος που μόλις έμαθαν ότι υπήρχε ενδιαφέρον από τον ΑΟΑ και από τον coach Διαμαντάκο ο οποίος με επέλεξε να είμαι στην ομάδα του και αυτό είναι τιμή για μένα, αμέσως μου μίλησαν με τα καλύτερα λόγια, για το πόσο επαγγελματικά είναι τα πράγματα .Εύχομαι να είμαστε όλοι υγιείς και να έχουμε μια πάρα πολύ καλή χρονιά μέσα αλλά και έξω από το γήπεδο.

Μιχάλης Σταμουλάκης