ΨΥΧΙΚΟ: Πέτ(τ)αξε για την Α2!

10:29 μ.μ. | = 0 | Β’ΕΘΝΙΚΗ |

Νέα ηγετική εμφάνιση για τον Νίκο Πέττα

Ιστορία γράφει το Ψυχικό, που μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι πέρασε νικηφόρα από την “καυτή” έδρα του Αμύντα και απέχει πλέον μία νίκη από την Α2. Ουσιαστικά, μόνο αν αυτοκτονήσει μπορεί να την χάσει, καθώς την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται την αδιάφορη Νήαρ Ηστ, που έχει αποφύγει τον υποβιβασμό.
Μεγάλος πρωταγωνιστής για μία ακόμη φορά ήταν ο Νίκος Πέττας! Ο πολύπειρος φόργουορντ έκανε θραύση πάνω στο παρκέ απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο και με τους 37 πόντους που φόρτωσε το αντίπαλο καλάθι, έδωσε το έναυσμα για τους πανηγυρισμούς.

Το συγκρότημα του Γιώργου Ρεμεντέλα πέτ(τ)αξε για τη δεύτερη τη τάξει κατηγορία και πλέον δύσκολα θα κοπούν τα φτερά του, με τον Πέττα να βγαίνει μπροστά και να καθαρίζει σε ένα ακόμη βαρυσήμαντο παιχνίδι, δείχνοντας την κλάση του, αλλά και δικαιώνοντας τους διοικούντες που έκαναν υπέρβαση για την απόκτησή του.
Βέβαια, δεν θα πρέπει να αδικήσουμε την προσπάθεια των υπολοίπων παικτών των νεοφώτιστων, καθώς αν δεν υπήρχε εύρυθμη ομαδική λειτουργία, δεν θα δημιουργούνταν οι προϋποθέσεις για το επιθετικό κρεσέντο του χαρισματικού σκόρερ…
Νίκος Βαγγέλης