1ο FOKIDA BASKETBALL CAMP: Παρόντες Μάντζαρης-Παπαντωνίου!

Στην πρωτεύουσα του Νομού Φωκίδας, την ιστορική Άμφισσα, θα φιλοξενηθεί το «1ο Fokida Basketball Camp», το οποίο θα διεξαχθεί στο κλειστό γήπεδο της πόλης από 30 Ιουνίου εως 4 Ιουλίου!

Μετά τον Μανώλη Παπαμακάριο το «παρών στο 1ο Fokida Basketball Camp» θα δώσουν και οι Αντώνης Μάντζαρης-Νώντας Παπαντωνίου. Όπως αναφέρεται για τπν Αντώνη Μάντζαρη:

«Η 10ετής παρουσία του στο υψηλότερο επίπεδο του Ελληνικού μπάσκετ, όπως επίσης και οι 97 συμμετοχές του στην Α1 και οι 49 συμμετοχές του με τις μικρές εθνικές ομάδες μαρτυρούν την αξία του Αντώνη. Διακρίνεται για το μπασκετικό του iq και ανήκει στους καλύτερους αμυντικούς του πρωταθλήματος. Διετέλεσε επίσης αρχηγός του Περιστερίου, μίας από τις ιστορικότερες ομάδες του μπάσκετ στη χώρα μας. Είναι τιμή μας που θα παρευρεθεί στο Camp και είναι ιδιαίτερα σημαντικό για όλους τους αθλητές/αθλήτριες που θα συμμετέχουν το οτι θα γνωρίσουν έναν αθλητή που αποδεικνύει ότι το υψηλό μπασκετικό iq είναι ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά στο σύγχρονο basketball».

Αναφορικά με την παρουσία του Νώντα Παπαντωνίου, που φέτος αγωνίστηκε στον Κολοσσό Ρόδου: «Πρωταθλητής Ευρώπης και Δευτεραθλητής Κόσμου με τις Εθνικές Εφήβων και Νέων και ένα από τα καλύτερα point-guard της φετινής Basket League. H συνεχής παρουσία του τα τελευταία 7 χρόνια σε υψηλό επίπεδο στην Α1 είναι ακόμα ένα δείγμα της αξίας του. Ένας επιπλέον λόγος που είμαστε χαρούμενοι που θα είναι κοντά μας καθ’όλη την διάρκεια του Camp είναι ότι ο Νώντας έχει πετύχει εξ’αιτίας του ταλέντου του αλλά ιδιαίτερα λόγω της σκληρής του δουλειάς και της μαχητικότητας του και αποτελεί εξαιρετικό παράδειγμα για κάθε νέο αθλητή και αθλήτρια».