BET: Συμβουλές για Στοίχημα

Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2013 | 2:41 π.μ. | Σχόλια : 0 | Κατηγορία : BET , ΣΤΟΙΧΗΜΑ |

Ο στοιχηματισμός και ιδιαίτερα ο αθλητικός αποτελεί έναν εξαιρετικό τρόπο διασκέδασης για τους παίχτες που θέλουν να παρακολουθούν παιχνίδια από την τηλεόραση ή τον υπολογιστή τους και να στοιχηματίζουν παράλληλα. Ένα τέτοιο γεγονός,που θα προσελκύσει ιδιαίτερα το ενδιαφέρον των παικτών του στοιχήματος, ανάμεσά τους και των Ελλήνων,εκτός απο το θεσμό της Euroleague που λαμβάνει μέρος κάθε χρόνο. πρόκειται να λάβει μέρος τον Σεπτέμβριο στην Σλοβενία και δεν είναι άλλο από το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Μπάσκετ Ανδρών.
Εκεί για δύο εβδομάδες θα μαζευτούν οι 24 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης με βραβείο το Κύπελλο του πρωταθλητή. Η επίσημη αγαπημένη των Ελλήνων θα βρεθεί στα γήπεδα της Σλοβενίας και ελπίζουμε σε ένα ακόμη μετάλλιο, και γιατί όχι το χρυσό. Κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος είναι δεδομένο ότι θα υπάρξει έντονο το στοιχηματικό στοιχείο, για αυτό το λόγο το άρθρο αυτό θα δώσει σε όλους τους παίχτες σημαντικές συμβουλές γύρω από το στοίχημα.

Οι Συμβουλές γύρω από το στοίχημα
Επιλέξτε τον σωστό BookmakerΜια από τις σημαντικότερες συμβουλές που θα πρέπει να ακολουθήσει ένας νέος παίχτης ή ακόμη και κάποιος έμπειρος είναι η σωστή επιλογή του Bookmaker. Πολλοί παίχτες θεωρούν το συγκεκριμένο ως κάτι που δεν πρέπει να τους ανησυχεί, αλλά η αλήθεια είναι τελείως διαφορετική, καθώς υπάρχουνε πολλοί λόγοι που κάποιος παίχτης πρέπει να κάνει στοχευμένη επιλογή για την Bookmaker.

Πρώτον ο Bookmaker που θα επιλέξετε πρέπει να είναι γνωστός και οι εργασίες του να έχουνε παρουσιαστεί πολλά χρόνια στο διαδίκτυο, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο ότι είναι εμπιστοσύνης. Βέβαια υπάρχουνε και άλλοι bookmakers που να είναι νέοι στην αγορά, αλλά οι υπηρεσίες που προσφέρουν να είναι εξαιρετικές.

Επίσης άλλος ένας τρόπος για να βρούμε τον καλύτερο Bookmaker είναι να διαβάζουμε συστηματικά Reviews ή Ανασκοπήσεις. Αυτές αποτελούν ιστοσελίδες με παίχτες που γράφουνε για τις εμπειρίες που έχουνε, δίνοντάς μας έτσι μια κατεύθυνση αν ο bookmaker αξίζει ή όχι.

Οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι ένας καλός bookmaker μπορεί και προσφέρει μοναδικά μπόνους και προσφορές, ικανές να σας δελεάσουν και να σας προσφέρουν ένα σημαντικό κίνητρο. Κίνητρο που είναι ικανό να διπλασιάσει το κεφάλαιο κίνησης σας και να σας προσφέρει μια έξτρα βοήθεια για την αρχή που θα κάνετε στο στοίχημα.

Ενημερωθείτε τακτικά

Για να μπορέσουμε να κινηθούμε ευέλικτα μέσα στο χώρο του στοιχήματος θα πρέπει να ενημερωνόμαστε. Και όταν λέμε ενημέρωση δεν εννοούμε τα προγνωστικά στοιχήματος, που θα πρέπει να ακολουθούμε συνέχεια μιας και αλλάζουν θα πρέπει, αλλά να διαβάζουμε συγκεκριμένες ιστοσελίδες που προσφέρουν πολύτιμη βοήθεια αλλά και συμβουλές τόσο για το πώς θα στοιχηματίσουμε, αλλά και τις αποδόσεις που μπορεί να έχουνε τα αθλητικά γεγονότα που μας ενδιαφέρουν.
Βέβαια η ενημέρωση δεν σταματά μόνο εκεί,αλλά πρέπει οι παίχτες από μόνοι τους όταν επιλέγουν τα αθλητικά στοιχήματα που θα παίξουν να ελέγχουν όλες τις λεπτομέρειες του συγκεκριμένου παιχνιδιού όπως, ποιοι παίχτες θα παίξουν, ποιοι είναι τραυματίες, αλλά και πολλές άλλα που μερικές φορές μπορούν να ξεφύγουν ακόμη και από τους πιο έμπειρους παίχτες. 

Ρωτήστε τους πιο Έμπειρους
Οι προτάσεις της ημέρας από έναν έμπειρο tipster, για όσους δεν ξέρουνtipster είναι το άτομο που σας δίνει συμβουλές, είναι μια ακόμη συμβουλή όπου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.
Ειδικά αν είστε ο τύπος του παίχτη που δεν θέλετε να διαβάζεται ή να ενημερώνεστε και απλά θέλετε να σας βοηθά κάποιος άλλος μπορείτε να ζητήσετε βοήθεια από κάποιον πιο έμπειρο παίχτη να σας συμβουλέψει ποια παιχνίδια να παίξετε. Βέβαια αυτό εμπεριέχει και κάποιους κινδύνους μιας και τα συμφέροντα που μπορεί να έχει ο έμπειρος παίχτης να μην είναι τα ίδια με τα δικά σας. Προσέξτε λοιπόν πολύ στην επιλογή που θα κάνετε.

Παίξτε LiveBet
Μπορεί να είναι η τελευταία μας συμβουλή αλλά είναι και μια από τις καλύτερες,αφού το να παίρνετε μέρος στα αγαπημένα σας παιχνίδια στο στοίχημα μέσα από τον ζωντανό στοιχηματισμό σας κάνει να γίνετε πολύ καλύτεροι παίχτες σε μικρό χρονικό διάστημα.
Ίσως το LiveBettingστην αρχή να είναι δύσκολο και να χρειάζεστε βοήθεια αλλά με τον καιρό να είστε σίγουροι ότι θα υπάρξει ανταπόδοση τόσο στα χρήματα που έχετε παίξει, όσο και στην εμπειρία που θα αποκτήσετε.

Συμπέρασμα
Το στοίχημα σήμερα είναι διασκεδαστικό και μπορεί αν αποβεί παράλληλα και πολύ προσοδοφόρο. Για αυτό επιλέξτε να ενημερώνεστε με συμβουλές γύρω από αυτό μιας και μόνο έτσι θα γίνετε καλύτεροι παίχτες και θα καταφέρετε να μην σπαταλήσετε τα χρήματα σας άσκοπα.

Το κείμενο επιμελήθηκε και συντάχθηκε από: Drakoulis Gogonas